Η Εταιρεία

Η NEF δεσμεύεται στη παραγωγή τζακιών υψηλής ποιότητας μέσω της αγάπης και της αφοσίωσής της, με μακροχρόνια παράδοση και με εξαγωγές σε πάνω απο 9 χώρες.

Η NEF ιδρύθηκε 2012 με στόχο να αναδείξει την αρχαιότητα και την πολυπλοκότητα της φωτιάς σε μια μοναδική εμπειρία για κάθε σπίτι. Η συνδυασμένη εμπειρία και η αδιάκοπη καινοτομία οδήγησαν στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας ενεργειακών τζακιών αέρος και νερού, με το ξύλο να αποτελεί το κύριο καύσιμο. Η προσήλωσή της NEF στα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής εξασφαλίζει στους πελάτες, την απόλυτη ασφάλεια και την αποτελεσματική λειτουργία των τζακιών, με εξαιρετική ακρίβεια και χαμηλό κόστος χρήσης.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με έκταση 2500m², συνδυάζει τη σύγχρονη οργάνωση με υψηλή τεχνογνωσία, ενώ διαθέτει ένα εκλεκτό επαγγελματικό δυναμικό με εμπειρία που αντικατοπτρίζει την αποφασιστική δέσμευση στην ποιότητα και την αρτιότητα, που την κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα στο είδος της.

Η πιστοποίηση CE που απόκτησε από αναγνωρισμένα ινστιτούτα θερμοδυναμικής μελέτης αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση της υψηλής ποιότητας και της συμμόρφωσής προς τα αυστηρά πρότυπα του κλάδου.

Κάθε προϊόν της NEF αντιπροσωπεύει την προσωπική δέσμευση της εταιρίας για αριστεία και αντοχή στον χρόνο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέρμανσης και αισθητικής σε κάθε χώρο

TZAKI-GONIAKO
kataskevi-tzakion
TZAKI-k3-3 opseis
elGreek