Πιστοποιήσεις

Η NEF δεσμεύεται για την παραγωγή τζακιών υψηλής ποιότητας που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης.

Πιστοποίηση CE:

Η σήμανση CE αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την κυκλοφορία ενός προϊόντος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Βεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας, υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος που θέτουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες. Η NEF συνεργάζεται με αναγνωρισμένα ινστιτούτα θερμοδυναμικής μελέτης για να εξασφαλίσει ότι τα τζάκια της πληρούν όλα τα κριτήρια για την λήψη της σήμανσης CE.

Πιστοποίηση Ecodesign:

Η πιστοποίηση Ecodesign εστιάζει στην περιβαλλοντική απόδοση των προϊόντων. Τα τζάκια NEF που φέρουν την ετικέτα Ecodesign διακρίνονται για: Υψηλή ενεργειακή απόδοση: Καίνε τα καύσιμα με μέγιστη ενεργειακή απόδοση, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές ρύπων. Χαμηλές εκπομπές ρύπων: Συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων κατά τη λειτουργία τους.

Πιστοποίηση ΟΒΙ: Εγγύηση μοναδικότητας και καινοτομίας

Τα τζάκια NEF είναι μοναδικά και καινοτόμα: Ο ΟΒΙ έχει χορηγήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα σχέδια και τις λειτουργίες των τζακιών NEF, αναγνωρίζοντας την πρωτοπορία και την καινοτομία τους. Η NEF έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής και πώλησης: Η πιστοποίηση ΟΒΙ προστατεύει τα τζάκια NEF από αντιγραφές και απομιμήσεις, διασφαλίζοντας στους πελάτες μας ότι αγοράζουν ένα αυθεντικό προϊόν NEF.

ce
eco design
elGreek